JelenHaz
Kedd, 2019. augusztus 20., 14.50

Közvetlen repülőjárat Tunéziába

Május végén indul az első vakációs repülőjárat a Hammametbe (Tunézia)
Május végén indul az első vakációs repülőjárat a Hammametbe (Tunézia)

Az idén bővítik a vakációs (charter) repülőjáratok kínálatát a temesvári repülőtérről, amelyek Egyiptomba, Görögországba, Törökországba és újdonságként Tunéziába szállítják a turistákat.

Ezen a nyáron 14 vakációs járat közlekedik Temesvárról a törökországi Antalyába (heti 7 alkalommal), a görögországi Heraklionba (heti két járat), Zakynthosra és Skiathosba (heti 1 járat). Az egyiptomi Sharm el Sheikhba és Hurghadába heti 1 charter járat szállítja a turistákat és idén először a tunéziai Hammametbe is indul heti egy alkalommal repülőjárat Temesvárról. A rendes járatokkal elérhetők a Barcelona, Bari,Valencia és Tel Aviv közelében található vakációs célpontok is. A légitársaságok tervezik konstancai, athéni és várnai charter járatok elindítását is a közeljövőben.

A vakációs járatokra az utazási irodákon keresztül lehet jegyet váltani, a turisztikai szolgáltatásokkal egy csomagban. Az első charter járatok már 2019 áprilisában elindulnak a törökországi Antalyába, az egyiptomi és tunéziai járatok májustól szállítják a turistákat az észak-afrikai üdülővárosokba.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'