https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Vasárnap, 2019. szeptember 22., 15.34

Látványos légi bemutató a temesvári repülőtéren

Látványos légi bemutató a temesvári repülőtéren
Látványos légi bemutató a temesvári repülőtéren

2019 június 15-én, szombaton kerül sor a Temesvár Air Show 2019 című légi bemutatóra, amelyet hatodik alkalommal szerveznek meg a temesvári repülőtéren. A szombat este 19 órakor kezdődő légi bemutatóra több mint 10 000 nézőt várnak, a belépés ingyenes.

A Temesvár Air Show 2019 keretében bemutatót tartanak a Román Légierő pilótái, harci helikopterekkel és F–16-os vadászgépekkel. Látványos lesz a Hawks of Romania (Románia Solymai) csapat bemutatója, George Rotaru pilóta vezetésével, a Blue Wings ejtőernyőseinek ugrásai és a The Pelicans siklórepülőinek bemutatója. Az est csúcspontja a Iacării Acrobați csapat szereplése lesz, akik Jurgis Kairys litván pilótával közösen hajtják végre akrobatikus mutatványaikat, pirotechnikai eszközök bevetésével fűszerezve.

A légi bemutató után DJ Project koncertjén is részt vehetnek az érdeklődők. A nézőket 17 órától engedik be a temesvári repülőtérre, parkolási lehetőséget a légikikötő szomszédságában biztosítanak a szervezők. Részletes információk olvashatók a rendezvényről a www.aerotim.ro internetes oldalon.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'