JelenHaz
Vasárnap, 2019. március 24., 02.36
Avatás Alfán

Legalább a párt elégedett

Tavaly még javában dolgoztak
Tavaly még javában dolgoztak

Február 27-én akarják felavatni az Alfa negyedben tavaly elkezdett, és mostanra lassan befejezéshez közeledő korszerűsítési munkálatokat, jelentette be ma Ovidiu Marian városi tanácsos (PD-L). A demokrata-liberálisok helyi vezetői elégedettek a városnegyedben elvégzett korszerűsítési munkálatokkal, és nem állhatták meg, hogy odafricskázzanak azon – főként független – tanácsosoknak, akik ellenezték a beruházást.

Marian elmondta, 12 utcát aszfaltoztak le, játszótereket, egy sportpályát, egy focipályát alakítottak ki, fákat ültettek, és összesen 5,4 millió lejt költöttek a munkákra.

– A megvalósítások jó része a városnegyed lakóitól érkezett javaslatok, kérések alapján történt, ők tudták a legjobban, mire lenne szükségük az illető területen. Úgy vélem: a lakók elégedettek lehetnek az eredménnyel; a munkák befejezésével az Alfa lesz az első modernizált városnegyed a megyeszékhelyen – magyarázta a PD-L aradi alelnöke.

A hónap végi felavatásig be kell fejezniük a Faleza Sud utcát, de folytatódik a Kogălniceanu-Conduraşilor útszakasz felújítása is, ezt, a terveknek megfelelően áprilisban kellene átadni a forgalomnak.
A felvétel még a tavalyi munkálatok idején készült.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'