Hétfõ, 2019. február 18., 04.06

Lehet jelentkezni a Vlaicu Egyetem karaira

Lehet jelentkezni a Vlaicu Egyetem karaira
Lehet jelentkezni a Vlaicu Egyetem karaira

Július 9-én elkezdődött a beiratkozás az Aurel Vlaicu Egyetem (UAV) profiljaira. Jelentkezni az egyetem Forradalom út 77. szám alatt található rektori hivatalában lehet július 24-ig, hétfőtől péntekig 9–17, szombaton és vasárnap 9–13 óra között. Az egyetem kilenc profiljára a fent említett helyszínen kell beiratkozni, kivételt képez ez alól, aki a teológia szakon szeretne tanulni, annak az Academia Teologică út 9. szám alatti UAV-székhelyre kell mennie.

A felvételin figyelembe veszik az érettségi vizsga átlagjegyét, valamint a választott szak (exakt tudományok, neveléstudomány, testnevelés és sport, teológia, design) vizsgáján elért eredményt.

A beiratkozáshoz szükséges az érettségi bizonyítvány, a születési anyakönyvi kivonat (másolat és eredeti), a házassági anyakönyvi kivonat (másolat és eredeti), személyazonossági igazolvány (másolat és eredeti), két színes fénykép (igazolvány méretű) és egy irattartó.

Az első beiratkozási időszak július 9–24. között zajlik, július 25-én közlik az eredményeket, majd az óvások után a végleges eredményt július 31-én hozzák nyilvánosságra.

Az egyetem profiljairól, a beiratkozásról bővebb információt a www.uav.ro/admitere honlapon lehet találni, vagy személyesen az UAV székhelyén.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'