Vasárnap, 2019. február 17., 20.33

Ma nyílik az esküvői kiállítás baba–mama sarokkal kiegészülve

Ma nyílik az esküvői kiállítás baba–mama sarokkal kiegészülve
Ma nyílik az esküvői kiállítás baba–mama sarokkal kiegészülve

Tizenegyedik alkalommal rendezi meg az Arad Megyei Kereskedelmi Ipari és Mezőgazdasági Kamara az ország nyugati régiójának egyik legnagyobb esküvői és rendezvényszervezési vásárát. Az Álomszép mulatságok elnevezésű rendezvényre február 2–4. között kerül sor az aradi Expóban, ahol idén debütál a Baba–mama szalon, mellyel kismamáknak és csemetéiknek kedveskednek a szervezők.

A kamara vezetői szerint a vásáron több mint 90 hazai és magyarországi cég mutatja be termékeit és szolgáltatásait, ugyanakkor az idei év újdonságait, úgyhogy aki idén esküvőre, keresztelőre vagy más nagyszabású ünnepségre készül, nem árt, ha ellátogat az Expóba.

Újdonság idén, hogy Baba–mama szalont rendeznek be, ahol a leendő kismamáknak szánt cikkektől kezdve keresztelői kelengyén keresztül, ruhák, cipők, babakocsik, autós ülések, játékok, kiegészítők, tisztálkodó szerekig igen sok minden megtalálható lesz. A kezdeményezés célja, hogy segítsen a leendő kismamáknak a babakelengye megválasztásában, illetve a tökéletes keresztelő megszervezésében. Szakemberek adnak tanácsot és nyújtanak segítséget a keresztelői meghívók elkészítéséhez, a helyszín megválasztásához, feldíszítéséhez stb.

A szokásos színes és gazdag programfelhozatal mellett a helyszínen élő zenével biztosítják a jó hangulatot, lesz könnyűzene és népzene egyaránt.

A szervezők idén is ingyenes buszjáratokat indítanak az Expóhoz, mely a vásár három napján a Hegyalja téri (Podgoria) buszmegállóból indul az alábbi menetrend szerint: február 2., péntek – 12.30-tól 17.30-ig óránként; február 3., szombat – 10.30-tól 17.30-ig óránként; február 4., vasárnap – 10.30-tól 13.30-ig.

Az Álomszép mulatságok látogatási programja: február 2. péntek 12–20 óra, február 3., szombat 10–20 óra, február 4., vasárnap 10–16 óra.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'