Hétfõ, 2018. október 22., 13.45
Fotó- és videópályázat felhívás

Magyar Élet a Bánságban

Magyar Élet a Bánságban
Magyar Élet a Bánságban

A Bánsági Közösségért Egyesület és a Temes Megyei RMDSZ fotó- és videópályázatot hirdet Magyar Élet a Bánságban címmel. A pályázat célja bemutatni a Bánság magyarságának sajátos életét, a bánsági táj szépségeit, illetve az itt található magyar érdekeltségű épített örökség látványosságait. A pályázatra nyílt, amatőr és profi fotósok és videósok egyaránt jelentkezhetnek. 
A pályázatra beérkezett anyagot független, szakemberekből és közösségi vezetőkből álló zsűri bírálja el és a legjobb fotók, illetve videók díjakban részesülnek. A fotó- és videópályázat válogatott anyagát vándorkiállítás keretén belül mutatják be Temesváron és más településeken. A kiállítás megnyitójára az idei Magyar Szórvány Napja alkalmából szervezett rendezvények keretén belül kerül sor.
Beküldési határidő: 2017. október 20. 
Zsűrizés: 2017. október 27.
Eredményhirdetés és kiállításmegnyitó: 2017. november 15. 
A pályázati anyag beküldését az egyesület e-mail címére várjuk: bansagikozossegertegyesulet@gmail.com
A pályázat keretén belül csakis nagy méretű nyomtatásra alkalmas paraméterekkel rendelkező fotókat fogadunk el. Kérjük a beküldött pályázati anyagban tüntessék fel a pályázó nevét. A pályázó a pályázaton való részvétel által elfogadja a pályázati feltételeket, és hozzájárul ahhoz, hogy a szervezők a felvételeket a kiállítás népszerűsítésének érdekében szabadon, a szerzői jog felhasználása nélkül használják a beérkezett anyagokból készült kiállítást.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'