JelenHaz
Szerda, 2019. május 22., 22.12

Március 6-ig kedvezményes turisztikai csomagok az Eximturtól!

Az Eximtur standja a temesvári Vacanța turisztikai vásáron
Az Eximtur standja a temesvári Vacanța turisztikai vásáron

Az elmúlt hét végén, március 1–3. között került sor a Temesvári Regionális Üzletközpontban (CRAFT) a Vacanța turisztikai vásárra, ahol bel- és külföldi utazási irodák egymással versengve jobbnál jobb vakációs ajánlatokkal csábították az utazni vágyókat. Az Eximtur utazási iroda látványos standjánál számos újdonság várta az érdeklődőket: saját márkájú utazási csomagok (Jelentős civilizációk, Egzotikus kultúrák és Egyedi élmények), amelyeket a vásár alkalmából mutattak be a nagyközönségnek: charter csomagok, körutak, hajóutak, citybreak-utazások, ellenállhatatlan tengeri, hegyvidéki és gyógyüdülői belföldi utazási ajánlatok.

A belföldi turizmust lendületbe hozta az üdülési utalványok (vouchere de vacanța) juttatása a költségvetési alkalmazottak számára. A belföldi turisztikai csomagok eladása idén januárban 120%-kal nőtt a tavalyi év hasonló időszakához képest, ezek között is elsősorban a hegyi- és gyógyüdülők voltak népszerűek, ahol 150%-os volt a növekedés. A turisták már az év elején bebiztosítják nyaralásukat, hogy élhessenek az early booking kedvezményekkel. „A tavalyi év tapasztalatai azt mutatták, hogy aki nem sietett a foglalásokkal, az később nem talált szállást a kedvenc nyaralóhelyeken, ezért idén időben megkerestek bennünket” – nyilatkozta Lucia Nora Morariu, az Eximtur elnöke. „Az általunk kínált fekete-tengeri szálláshelyek 60%-át már az év elején lefoglalták”. Nagy népszerűségnek örvendenek a félix-fürdői és herkulesfürdői gyógyüdülések, ahol a legtöbb szállodát felújították. 2018-ban Herkulesfürdőn 128%-kal, Félixfürdőn 80%-kal nőtt az eladott üdülőcsomagok száma az előző évhez képest. A Vacanța turisztikai vásáron különleges március 8-ai, húsvéti, május 1-i, június 1-i és pünkösdi csomagokat is kínáltak az érdeklődőknek. A belföldi turisztikai csomagokat vakációs utalványokkal is ki lehet fizetni, azzal a feltétellel, hogy legalább egy éjszakai szállás is benne foglaltatik a csomagban. A belföldi csomagok hitelkártyával is kamatmentes részletekben megvásárolhatók, a fekete-tengeri nyaralásokat 10 kamatmentes részletben is ki lehet fizetni.

A Vacanța vásáron a belföldi tengerparti nyaralásokat akár 25%-os, a gyógyüdülő turisztikai csomagokat akár 50%-os, a külföldi turistautakat akár 15-20%-os kedvezménnyel is meg lehetett vásárolni. Fontos tudnivaló: a 2019. március 6-a előtt megvásárolt turisztikai csomagok esetében az Eximtur 50%-os kedvezményt biztosít a saját jutalékából.

A vásáron mutatták be az Eximtur márkájú új programokat: Jelentős civilizációk, Egzotikus kultúrák és Egyedi élmények, amelyekre már helyben be is lehetett fizetni. A Jelentős civilizációk három közép- és dél-amerikai körutat foglal magába, amelyekre március 6-ig személyenként akár 150-300 euró kedvezménnyel lehet befizetni az Eximtur képviseleteknél. A Portugáliai körút (a XVI. század nagy felfedezőinek országa) és Kelet-kanadai körút (az Újvilág városai) programokat a következő hetekben mutatják be és kínálják eladásra az Eximtur utazási irodák.

A nyugati régióban az Eximtur Aradon és Temesváron működtet saját utazási irodát, Resicabányán és Vajdahunyadon franchise rendszerben működtetett irodákkal van jelen. Az Eximtur az országban az egyetlen utazási iroda, amely az UNIGLOBE Travel International nemzetközi utazási menedzsment hálózathoz csatlakozott, ami a szolgáltatások minőségének emelését biztosítja.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'