Fölszálott a páva

JelenHaz
Szombat, 2019. október 19., 06.01

Mától ismét van meleg víz Aradon

 
2008. augusztus 14., 18.15
Csütörtök

Ma délelőtt az Aradi Hőerőmű (CET) vezérigazgatóját, Lucian Barniciut és főmérnökét, Liviu Vărşăndant is terepjárás közben sikerült csak telefonvégre kapnunk. Mindketten a melegvíz-szolgáltatás újra beindításánál asszisztáltak.

– Éppen most gyújtottuk meg a tüzet a melegvíz-kazán alatt. Amint a víz eléri a megfelelő paramétereket, a megyeszékhely hőközpontjaiban kinyitják a melegvíz-csapokat. De erre előreláthatóan csak késő délután kerül sor – mondta a vezérigazgató.

Vărşăndan főmérnök arra a kérdésünkre, hogy rendben van-e minden, nem kell-e elhalasztani a melegvíz-szolgáltatás beindítását elmondta:

–Én nagyon remélem, hogy erre nem kerül sor. Azt azonban el kell mondanom, hogy miután befejeztük a hőszolgáltató rendszer nyomáspróbájánál „kiugrott” 13 csőtörés javítását s az egyéb karbantartási, ellenőrzési munkákat, ismét feltöltöttük vízzel a szolgáltató rendszert. Ellenőrizni akartuk, hogy a javítások rendben vannak-e. Nos, ez alkalommal újabb öt csőtörés jelent meg, egészen más helyeken, mint korábban: az UTA tér melletti 6V hő központnál, a Simion Balint utcában, Mikelakán. A javítási munkák most is javában tartanak… Mi is azt szeretnék, hogy ma (azaz csütörtök – szerk. megj.) estétől minden csapból folyjon a meleg víz.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: lako / Csütörtök, 2008. augusztus 14., 19.38 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

mikelakan meg nincs....varom..

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'