Kedd, 2018. augusztus 21., 05.48

Még lehet iratkozni a szépfalusi futóversenyekre!

Még lehet iratkozni a szépfalusi futóversenyekre!
Még lehet iratkozni a szépfalusi futóversenyekre!

Amint azt már lapunkban is olvashatták, a hétvégén, pontosabban október 7-én, szombaton startol Szépfalun (Frumușeni) a Bizere Félmaraton elnevezésű rendezvény. A Bizere régészeti rezervátum környékére tervezett rendezvényen három kategória közül választhatnak a résztvevők: 2,4 km-es futóverseny (kezdőknek), 12 km-es futóverseny és 23,7 km-es félmaraton. Az internetes (www.turismalternativ.ro/bizere) és a Remat MG (Câmpul Liniștii FN) aradi székhelyén való beiratkozások határideje október 5-én 16 óra. De a rendezvény napján, a versenyek előtt 8 és 9 óra között is be lehet iratkozni a helyszínen, Szépfalun.

A tömegsportok kedvelőinek szóló, középkori hangulatban zajló rendezvényt a Turism Alternativ Egyesület, a Remat MG és a Szépfalusi Polgármesteri Hivatal szervezi. A napot a versenyszámok mellett számos szabadidős program – íjászat, élőzene, rajzverseny stb. – tarkítja, a szervezők ígérik, hogy egyetlen korosztály sem fog unatkozni.  

A helyszínen felállított színpadon fellép többek között az aradi Ale&Fly könnyűzenei duó, illetve a középkori zenét játszó Lupus Dacus együttes, műsorvezető Varjasi Krisztián.

A koncertek a délutáni órákban kezdődnek, a nap egy esti tábortűzzel és remélhetően jó hangulatban zárul. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'