Hétfõ, 2018. július 16., 22.55

Még nem késő vidékfejlesztési pályázatokat benyújtani!

Még nem késő vidékfejlesztési pályázatokat benyújtani!
Még nem késő vidékfejlesztési pályázatokat benyújtani!

Még nem késő mezőgazdasági és vidékfejlesztési pályázatokat benyújtani! – buzdítja a lakosságot, ezen belül pedig elsősorban a falvak, községek polgármestereit Iustin Cionca. Az Arad Megyei Tanács elnöke szerint a Vidéki Beruházások Finanszírozásáért felelős Ügynökség (AFIR) 2017. október 31-ig meghosszabbította a Nemzeti Vidékfejlesztési Programhoz (PNDR 2014–2020) tartozó pályázatok benyújtásának határidejét.

Cionca szerint megyei szinten még 60 millió euró értékű támogatást lehet megpályázni, ezt pedig minél több személynek ki kellene használnia. A megye elnöke úgy véli, elsősorban olyan projektekben kell gondolkodni, melyekkel egy adott település vagy régió mezőgazdasági termékeit népszerűsíthetik, illetve hasznosíthatják.

A finanszírozási kérelmeket online, az AFIR www.afir.infohonlapján lehet benyújtani október 31-ig, 16 óráig. A kérelmek pontos kitöltése érdekében a szakemberek javasolják a pályázóknak, hogy alaposan tanulmányozzák át a weboldalon megtalálható pályázati útmutatót („Investiţii PNDR”).

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'