MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 16., 18.12

Még várnak jelentkezőket a mexikói küldöttségbe

Mexikó fővárosában több üzleti találkozón vesznek részt
Mexikó fővárosában több üzleti találkozón vesznek részt

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara 2017. november 29.–december 10. között gazdasági missziót szervez Mexikóba, a temesvári Rotary Klub támogatásával. A gazdasági misszió célja a román–mexikói gazdasági kapcsolatok erősítése és új üzleti együttműködési lehetőségek azonosítása. Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 14.!

A szervezők a bukaresti mexikói nagykövetség közreműködésével szakmai találkozókat készítenek elő a román üzletemberek számára Mexikóvárosban és Cancúnban. Az egyik ilyen találkozóra a mexikói fővárosban kerül sor, ahol a Külkereskedelmi, Befektetési és Technológiai Üzleti Tanács képviselői fogadják a Temes megyei küldöttséget. Üzleti találkozóra kerül sor Románia mexikói nagykövetségén is. A romániai üzletembereknek alkalmuk lesz megismerni az ősi mexikói kultúra emlékeit és megtekinteni a legfontosabb turisztikai látványosságokat Ciudad de México, Teotihuacán, Chichén Itzá, Tulum és Cancún környékén.

A tengeren túli gazdasági misszióban való részvétel költsége 2735 euró személyenként, amely magába foglalja a Budapest–Párizs–Ciudad de Mexico–Cancún–Párizs–Budapest repülőjegyet, tíz éjszakai szállást 4 és 5 csillagos szállodákban, a belépők és a román nyelvű idegenvezető árát, kamarai szakmai segítséget. Ez a díjszabás azon kamarai tagok számára érvényes, akik szeptember 14-ig visszaigazolják a részvételt a mexikói küldöttségben.

Részletes információk a 0722-503-138-as telefonszámon és a rolinic@cciat.ro elektronikus postacímen, Rodica Olinic PR-tanácsadótól, valamint a 0722-253-115-ös telefonszámon, cristianjurji@yahoo.com elektronikus postacímen, kapcsolattartó személy: Cristian Jurji.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'