Hétfõ, 2018. december 17., 12.44

Megérkezett a gyógykezelési jegyek első adagja

Megérkezett a gyógykezelési jegyek első adagja
Megérkezett a gyógykezelési jegyek első adagja

A megyei nyugdíjpénztár (CJP) értesíti a nyugdíjasokat és a köznyugdíj-rendszerben biztosított személyeket, hogy a héten megérkezett a 2018-as évi kezelési jegyek első szériája. A kéréseket február 23-tól, azaz mától lehet letenni a CJP székhelyén (Voluntari u. 2/A, földszint 2-es szoba) személyesen, illetve postán a fenti címre, faxon (0257/214-061) vagy e-mailen: pensii.arad@cnpp.ro.

Amint az minden évben lenni szokott, a gyógykezelési jegyek első adagját azokon a településeken lehet felhasználni, ahol a nyugdíjpénztár saját gyógyfürdőket üzemeltet: Amara, Buziásfürdő, Kovászna, Vadu, Május 1. fürdő, Menyháza, Olăneşti.

„A gyógykezelési jegyek odaítélésének kritériumai ugyanazok, mint az előző években. Jelenleg csak a saját gyógyfürdőinkben kínálunk helyeket. A magáncégekhez tartozó üdülőhelyekre érvényes jegyek kiosztására azután kerül sor, miután lejár a licit, és a cégek megkötik a szerződéseket az Országos Nyugdíjpénztárral (CNPP). Az ezzel kapcsolatos tudnivalókról a megfelelő időpontban tájékoztatjuk az illetékeseket” – mondta el Mihaela Vasil, az Arad Megyei Nyugdíjpénztár igazgatója.

A beutalókkal kapcsolatos kritériumokat megtalálják az Országos Nyugdíjpénztár honlapján (www.cnpp.ro/home).


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'