MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 10.56

Mégis lesz regionális kórház Temesváron?

A Temes Megyei Kórház épülete Fotó: hosptm.ro
A Temes Megyei Kórház épülete Fotó: hosptm.ro

A kormány ezen a héten jóváhagyta öt regionális kórház létesítését Brassóban, Galacon, Konstancán, Marosvásárhelyen és Temesváron. A kórházak felépítését az Önálló Befektetési és Fejlesztési Alap forrásaiból finanszíroznák, amely egyelőre még csak tervek formájában létezik. A kormány bankkölcsönök leszerződését sem zárja ki erre a célra.

A Cioloș-kormány a tavalyi év végén jóváhagyta három regionális kórház felépítését Kolozsváron, Jászvásáron és Krajován. A finanszírozást az Európai Befektetési Bank biztosítja. Az európai forrásokból felépülő kórházak mellett most további öt regionális kórház felépítésében gondolkodik a kormány, amelyek számára a nagyvárosok biztosítanák a szükséges területet.

A temesvári regionális kórház évek óta politikai ígéretek tárgya, de a megvalósulásért eddig egyik kormány sem tett semmit. A Temes Megyei Kórház orvosai szerint az intézmény valójában regionális szolgáltatásokat biztosít, mert az egész Nyugati Régióból fogadnak betegeket.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Josef Lewis / Szerda, 2018. október 03., 10.24 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'