Fresh Corner
Kedd, 2019. április 23., 06.59

Megnyílt Aradon az Armonia bevásárlóközpont

Megnyílt Aradon az Armonia bevásárlóközpont
Megnyílt Aradon az Armonia bevásárlóközpont

Az utóbbi időben nem múlik el úgy esztendő, hogy a város észak-nyugati ipari-kereskedelmi övezete ne bővülne új létesítménnyel.

A Nagylakra vezető országút mindkét oldalán már elkészült vagy most épülő beruházások sora bizonyítja a külföldi befektetők érdeklődését. Nos, ez a gazdag paletta ismét új színfolttal gazdagodott.

Ma délelőtt sajtótájékoztatóra invitálták a média képviselőit az aradi körgyűrű és a 7-es főút kereszteződésének közelében 111 380 négyzetméter felületű Armonia bevásárlóközpontba. A 80, kisebb-nagyobb üzletet – köztük a 11 000 négyzetméter felületű Carrefour hipermarketet és a 10 000 négyzetméteres Bricostore barkácsszaküzletet – magába foglaló, 1200 parkolóhellyel rendelkező központ beruházásának értéke eléri az 50 millió eurót.

Az aradi Armonia beruházója a RED Management Capital cég. Terveiknek megfelelően Arad legjelentősebb, és jelen pillanatban legnagyobb bevásárlóközpontját hozták létre, amely minden szempontból kielégíti a vásárlók igényeit – hangsúlyozta Szetyanszki Claudiu, az Armonia Center üzletvezető igazgatója.

Luminiţa Iacob igazgató a Carrefour hipermarketet mutatta be (ez a világ 30 országában több száz üzlettel jelen lévő Carrefour Group egyik legújabb létesítménye, Romániában már a 13.), amely 440 új munkahelyet teremtett megyénkben. Carmen Manea, a 8. romániai Bricostore szaküzlet igazgatója elmondta, hogy 150 új munkahelyet teremtettek, több mint 50 000 terméket kínálnak azoknak, akik házukat, kertjüket szeretnék kényelmesebbé, szebbé tenni.   

A hatalmas bevásárlóközpont bérlői között olyan cégeket találunk, mint a Staer, a Flanco, Sprider, Sephora, Kenvelo, Lee Cooper, House of Art, Miniblu, Sarra Blu’,Ultra Pro Computers, Meli Melo, Benvenuti, Leonardo, Fox, Moa, Plyersroom, Steilmann, Colosseum, Flo&Jo, B&B, DM, Jolidon, Samsonite, Secuiana. Nagy számban kaptak helyet különböző szolgáltató egységek, pénzintézmények (ahol a különböző számláikat is kiegyenlíthetik a magánszemélyek). Van gyógyszertár és virágüzlet, kávéház, cukrászda, vendéglő.

Az Armonia bevásárlóközpont május 28-tól megnyitja kapuit a nagyközönség előtt is. Ezzel egy időben az Aradi Közszállítási Társaság két új autóbuszjáratot létesített. Az egyik autóbusz a Hegyalja (Podgoria) térről indul óránként, és szállítja a látogatókat a Carrefourig, a másik az UTA térről indul tízpercenként.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'