JelenHaz
Kedd, 2019. július 16., 07.01

Megnyílt Aradon az Armonia bevásárlóközpont

Megnyílt Aradon az Armonia bevásárlóközpont
Megnyílt Aradon az Armonia bevásárlóközpont

Az utóbbi időben nem múlik el úgy esztendő, hogy a város észak-nyugati ipari-kereskedelmi övezete ne bővülne új létesítménnyel.

A Nagylakra vezető országút mindkét oldalán már elkészült vagy most épülő beruházások sora bizonyítja a külföldi befektetők érdeklődését. Nos, ez a gazdag paletta ismét új színfolttal gazdagodott.

Ma délelőtt sajtótájékoztatóra invitálták a média képviselőit az aradi körgyűrű és a 7-es főút kereszteződésének közelében 111 380 négyzetméter felületű Armonia bevásárlóközpontba. A 80, kisebb-nagyobb üzletet – köztük a 11 000 négyzetméter felületű Carrefour hipermarketet és a 10 000 négyzetméteres Bricostore barkácsszaküzletet – magába foglaló, 1200 parkolóhellyel rendelkező központ beruházásának értéke eléri az 50 millió eurót.

Az aradi Armonia beruházója a RED Management Capital cég. Terveiknek megfelelően Arad legjelentősebb, és jelen pillanatban legnagyobb bevásárlóközpontját hozták létre, amely minden szempontból kielégíti a vásárlók igényeit – hangsúlyozta Szetyanszki Claudiu, az Armonia Center üzletvezető igazgatója.

Luminiţa Iacob igazgató a Carrefour hipermarketet mutatta be (ez a világ 30 országában több száz üzlettel jelen lévő Carrefour Group egyik legújabb létesítménye, Romániában már a 13.), amely 440 új munkahelyet teremtett megyénkben. Carmen Manea, a 8. romániai Bricostore szaküzlet igazgatója elmondta, hogy 150 új munkahelyet teremtettek, több mint 50 000 terméket kínálnak azoknak, akik házukat, kertjüket szeretnék kényelmesebbé, szebbé tenni.   

A hatalmas bevásárlóközpont bérlői között olyan cégeket találunk, mint a Staer, a Flanco, Sprider, Sephora, Kenvelo, Lee Cooper, House of Art, Miniblu, Sarra Blu’,Ultra Pro Computers, Meli Melo, Benvenuti, Leonardo, Fox, Moa, Plyersroom, Steilmann, Colosseum, Flo&Jo, B&B, DM, Jolidon, Samsonite, Secuiana. Nagy számban kaptak helyet különböző szolgáltató egységek, pénzintézmények (ahol a különböző számláikat is kiegyenlíthetik a magánszemélyek). Van gyógyszertár és virágüzlet, kávéház, cukrászda, vendéglő.

Az Armonia bevásárlóközpont május 28-tól megnyitja kapuit a nagyközönség előtt is. Ezzel egy időben az Aradi Közszállítási Társaság két új autóbuszjáratot létesített. Az egyik autóbusz a Hegyalja (Podgoria) térről indul óránként, és szállítja a látogatókat a Carrefourig, a másik az UTA térről indul tízpercenként.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'