JelenHaz
Kedd, 2019. június 25., 12.34

Megnyílt az Őszi Könnyűipari Szalon

Az előcsarnokban török édességek várják az édesszájúakat (Pataki fotók)
Az előcsarnokban török édességek várják az édesszájúakat (Pataki fotók)

A Temesvári Regionális Üzletközpontban szerdán reggel megnyílt az Őszi Könnyűipari Szalon, ahol több mint 50 kiállító standja csábítja a vásárlókat jó minőségű termékeivel, megfizethető árakon. A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara idén először 6 alkalommal szervezi meg a népszerű könnyűipari vásárt.

A Könnyűipari Szalon őszi kiadása keretében az ország minden sarkából érkezett kiállítók – többségük termelő – minőségi ruhával, cipővel, fehérneművel és ágyneművel, ékszerekkel és kozmetikumokkal, bőrdíszműves és naturista termékekkel várja a vásárlókat. Bár kint még nyári meleg van, a vásáron már megjelentek a bundák és a bőrkabátok, nagy választékban. A kiállítók többsége távoli településekről (Bukarest, Brassó, Konstanca, Jászvásár, Ploiești, Pitești, Krajova, Fogaras, Szászrégen, Zsilvásárhely, Nagykároly stb.) érkezett, ezért érdemes szétnézni a vásáron a helyi kínálathoz szokott vásárlóknak. Az egyik kiállító lengyel gyártmányú konfekcióval próbálja meghódítani a temesváriakat.

A vásárcsarnok előterében és az előcsarnokban hazai és török házi édességek, kürtős kalács, házi felvágottak, lacikonyhák várják az érdeklődőket. A Könnyűipari Szalonba szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton 10–20 óra között, vasárnap 10–18 óra között várják a vásárlókat.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'