Vasárnap, 2018. december 16., 10.33

Méhésztalálkozó és szakmai vásár az Expóban

Méhésztalálkozó és szakmai vásár az Expóban
Méhésztalálkozó és szakmai vásár az Expóban

Negyedik alkalommal rendezi meg február 24-én és 25-én (szombat, vasárnap) az Arad Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara az ARpicultura elnevezésű Méhészeti Vásárt az Aradi Expóban. A méz hatásait az egészségre évszázadok óta ismerik. Több mint 50 gyártó és kereskedő széles kínálattal várja a látogatókat – többféle viasszal, édességekkel, propolisszal, valamint méz alapú terápiás és kozmetikai termékekkel, illetve olajokkal, gyógynövényekkel, különböző gépekkel, méhészeti felszereléssel és tápanyagok széles kínálatával állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az esemény fő szervezője a Romániai Méhészeti Egyesület. A rendezvényen nemcsak kiállítást, hanem szakmai konferenciákat és szemináriumokat is szerveznek, például Ioan Fetea mérnök, az egyesület elnöke, Bogdan Poncea Andronescu, a Bukaresti Méhészeti Kutatási és Fejlesztési Intézet állatorvosa és a Megyei Vidékfejlesztési Finanszírozási Hivatal képviselői tartanak különböző témájú előadásokat.

A kétnapos rendezvényt szombaton 9–18, vasárnap 9–16 óra között lehet látogatni, a belépés ingyenes. Bővebb információkat a következő elérhetőségeken kaphatnak: 0257/280-800-as vagy a 0729-969-669-es telefonszámokon, illetve a http://www.ccia-arad.ro/arpicultura/, facebook.com/arpicultura/ weboldalakon.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'