JelenHaz
Kedd, 2019. március 26., 23.24

Mentős baleset Fehér megyében

 
2009. október 29., 16.55
Csütörtök

Ma reggel balesetet szenvedett egy mentőautó a 7-es számú országúton, a Fehér megyei Alsótatárlaka település közelében, miután egy személygépkocsi – amely megpróbálta elkerülni az összeütközést egy másik mentőkocsival – belerohant.

A Fehér megyei rendőrség szóvivője, Iulia Haţegan elmondta: egy küldetésben levő mentőautó, amelynek be voltak kapcsolva a fény- és hangjelzései, egy gépkocsioszlop előzésébe kezdett. A szembejövő sávon közlekedő személygépkocsi sofőrje hirtelen fékezett, és jobbra rántotta a kormányt, hogy elengedje a mentőautót. A háta mögött közlekedő személygépkocsi sofőrje már nem tudott lefékezni, és, hogy elkerülje az összeütközést beleszaladt a gépkocsioszlopba és nekiütközött az oszlopban közlekedő másik mentőkocsinak. A szóvivő szerint a balesetet szenvedett mentőkocsi Kolozsvár felé tartott, de nem szállított beteget.

A balesetben a személygépkocsi sorfője megsérült, és a Fehér megyei kórházba szállították. A baleset miatt mindkét sávon mintegy fél óráig lezárták a forgalmat.

(Mediafax)

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'