Szombat, 2018. december 15., 09.11
Vakációs Turisztikai Vásár Temesváron

„Mi elsősorban biztonságot nyújtunk a turistáknak!”

Lucia Nora Morariu elnök asszony a Nyugati Jelennek nyilatkozik
Lucia Nora Morariu elnök asszony a Nyugati Jelennek nyilatkozik

A temesvári Regionális Üzletközpontban (CRAFT) március 2-án nyitotta meg kapuit a Vakációs Turisztikai Vásár, ahol több tucatnyi utazási iroda kínálja szolgáltatásait. A Turisztikai Vásárba szombaton és vasárnap 10–19 óra között várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes!

A hazai utazási irodák közül kiemelkedik az Eximtur utazási iroda változatos kínálata, amely a belföldi úticéloktól az exotikus álomutazásokig gyakorlatilag a teljes hazai turisztikai kínálatot elérhetővé teszi a vakációzni vágyók számára. A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Eximtur utazási iroda kínálatáról Lucia Nora Morariu asszony, az utazási iroda alapító elnöke nyilatkozott a Nyugati Jelennek.

 

– Miért válasszuk az Eximtur szolgáltatásait?

– Mi 25 esztendeje elsősorban biztonságot nyújtunk a turistáknak, nálunk biztonságban van az utazásra előre befizetett pénzük! Igyekszünk korrekt tájékoztatást nyújtani az ügyfeleinknek, akik ez alatt a 25 év alatt megbíztak bennünk, és minden kívánságukat teljesíteni. A belénk vetett bizalmat igazolja az is, hogy a klienseink száma meghaladja a 250 ezret egy évben! A kínálatunk rendkívül változatos, gyakorlatilag bármilyen álomutazást valóra tudunk váltani, amit a klienseink elképzelnek maguknak. Ügyfeleink nálunk egy helyen megtalálják a Romániában elérhető teljes turisztikai kínálatot, a belföldi utazásoktól az exotikus úticélokig.

 

– Milyen különleges ajánlatokkal fogadják a klienseiket a temesvári Turisztikai Vásárban?

– A Turisztikai Vásár idejére és utána még 2 napig plusz kedvezményekkel kínáljuk az amúgy is akciós ajánlatainkat. A belföldi utazások esetében ezek a kedvezmények elérhetik a 27%-ot, de a külföldi utaknál is változatos a kedvezmények palettája, amelyekhez még 2%-ot hozzáteszünk a vásár idején. Sok bankkal működünk együtt, és aki bankkártyával fizet, az akár 10 kamatmentes részletben is kifizetheti a nyaralás árát! Aki idén nyáron a román tengerparton szeretné tölteni a vakációját, az banki segítség nélkül tőlünk megvásárolhatja 10 kamatmentes részletre a nyaralást.

 

– Különösen gazdag az Önök belföldi turisztikai kínálata.

– A Nagy Egyesülés centenáriuma alkalmából kiadtunk egy belföldi utazási katalógust, amelyben benne van a nagy hazai turisztikai központok teljes kínálata. Ez abszolút újdonság, ilyen eddig nem volt, ebben a katalógusban bemutatjuk valamennyi hazai várost és üdülőhelyet, amelyeknek van mit megmutatni a turistáknak. A hazai városokban a szállodákat jelenleg az üzleti turizmusnak köszönhetően töltik meg, de mi hiszünk benne, hogy az érdeklődés a hazai városok iránt nőni fog, a centenáriumnak köszönhetően, és Temesvár esetében például az Európa Kulturális Fővárosa programoknak köszönhetően.  

Fontos tudni azt is, hogy akik romániai turisztikai szolgáltatásokat vesznek igénybe, azok vakációs voucherekkel is fizethetnek, amelyeket már 2009 óta elfogad a mi utazási irodánk. Akik a költségvetési intézményeknél dolgoznak, azok közül sokan hozzájuthatnak az idén ezekhez a vakációs voucherekhez és ennek köszönhetően is fel fog lendülni a belföldi turizmus.

 

– A mi olvasóink közül sokan érdeklődnek a magyarországi fürdőhelyek turisztikai kínálata iránt.

– A magyarországi fürdőhelyekből, elsősorban a kelet-magyarországaikból rendkívül változatos turisztikai csomagokat kínálunk a klienseinknek. Fontos tudni, hogy több magyarországi utazási irodával együttműködünk, mint például a Neckermann, amelyiknek a budapesti ajánlataiból is válogathatnak a klienseink. A mi ügyfeleink nálunk megvásárolhatják a magyarországi turisztikai szolgáltatásokat is, mert sok nagyváradi, aradi és temesvári kliensünk a budapesti repülőtérről szeretne vakációra indulni. A magyarországi fürdőhelyek vakációs kínálata is nagy választékban megtalálható nálunk, én magam is rendszeresen látogatom a családommal Hajdúszoboszlót, Gyulát, Debrecent és más kelet-magyarországi fürdőhelyeket!

– Köszönöm a beszélgetést!

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'