MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 11.55

Miért van szükség környezetvédelmi felelősre?

Miért van szükség környezetvédelmi felelősre?
Miért van szükség környezetvédelmi felelősre?

A 2017. november 27. – december 12. időszakban, hétfőtől péntekig 17–20 óra között szervezi meg a Regionális Üzletközpontban a Temes –Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara az újabb Környezetvédelmi felelős (COR kód 325710) képzést.

A képzés résztvevői megismerhetik a környezetvédelmi felelősök tevékenységének célját, illetve az általuk képviselt szervezet környezetvédelmi teljesítményének javítását célzó intézkedéseket. A képzésen olyan személyek vehetnek részt, akik környezeti folyamatok kezelését akarják elsajátítani és olyan termelő egységeket képviselnek, amelyek hulladékot termelnek. A hulladékot termelő vagy kezelő vállalatok kötelesek kinevezni egy környezetvédelmi felelőst, aki felügyeli a vonatkozó törvényes rendelkezések betartását.

A képzés Lavinia-Alina Călușeru tréner irányításával zajlik. A tanfolyam részvételi díja 800 lej, kamarai tagoknak 10%-os kedvezményt biztosítanak. A beiratkozáshoz az alábbi iratokat kell mellékelni: személyi igazolvány másolat, születési bizonyítvány másolat, házasságlevél másolat, a végzettséget igazoló diploma másolata, orvosi igazolás a háziorvostól.

A tanfolyam végzősei a Munkaügyi Minisztérium és az Oktatási Minisztérium által kibocsátott bizonyítványt kapnak 30 napon belül.

Részletes információk a Regionális Üzletközpont 110-es szobájában (Bd. Eroilor de la Tisa 22. sz.), illetve a 0374-185-272, 0724-604-132 telefonszámokon, az amluca@cciat.ro elektronikus postacímen, kapcsolattartó személy Ana Maria Luca. Online beiratkozások a http://www.cciat.ro/ficurs.php címen.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'