Vasárnap, 2018. december 16., 17.08

Mikelakán folytatják a tavaszi munkákat

Mikelakán folytatják a tavaszi munkákat
Mikelakán folytatják a tavaszi munkákat

Az Alfa, a Vörös ökör és a Készruhagyár környéke után Mikelaka negyedben folytatódik az aradi polgármesteri hivatal nagytakarítási akciója. A tavaszi munkákkal megbízott vállalatok alkalmazottjai március 12–14. között a 300-as, 19-én a 100-200-as, 20-21-én az 500–700-as zónában dolgoznak. A munkák során a fák koronáját és általában a zöldövezeteket, parkokat, kerti bútorzatot teszik rendbe, utakat, elvezető csatornákat, kanálisokat takarítanak, a közvilágítási rendszert ellenőrzik, hulladékokat gyűjtenek stb.

Az önkormányzat sajtóirodájának keddi közleménye értelmében a Vlaicu negyedbe (baloldal) március 22–26. között jutnak el, a lakónegyed jobboldala és a 6 Vânători utca március 27–29. között van beütemezve. A Mosóczy-telepen március 30-án, a városközponthoz tartozó utcákban április 2–3., illetve 4–5-én, Újaradon és Kisszentmiklóson április 6-án kezdik el a takarítást. 

A Tavaszi nagytakarítás 2018 nevű akcióban a municípium partnerei az Aradi Városgazdálkodási Vállalat (GCA), a zöldövezetek karbantartásával megbízott Universul Verde cég, a Rogera cég, a Vízmű, a Paniprod, a lakossági szemét begyűjtésével foglalkozó Polaris M Holding cég, az utcák takarítását végző nagyváradi RER Vest, a villanyhálózatot karbantartó Elba cég, illetve az e-hulladékokat gyűjtő Rorec (Asociaţia Română pentru Reciclare).

Cs. E.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'