MOL Winter EVO
Kedd, 2019. január 22., 04.12

Miniszterelnök kerestetik – online!

Miniszterelnök kerestetik – online!
Miniszterelnök kerestetik – online!

Igen, jól látják: országunkban az egyik legismertebb apróhirdetés oldalon, az OLX-en hirdetett miniszteri állást egy aradi férfi. Miután hétfő este bejelentette felmondását, és kedden hivatalosan is távozott miniszterelnöki tisztségéből Mihai Tudose, az aradi hirdető úgy gondolta, hogy segít a probléma megoldásában, és a világháló segítségével próbálja azt minél hamarabb foganatosítani.

A következőket írta: „A Szociáldemokrata Párt (PSD) miniszterelnököt keres. Követelmények: román állampolgárság, beszélt idegen nyelvek (nem szükséges), román nyelv (azért valamennyire beszélje), közgazdaságtani ismeretek (nem szükséges), számítógépes ismeretek (nem szükséges), kommunikációs készségek (nem szükséges), csapatmunka, valamint jó együttműködés a munkatársaival (nem szükséges), felelősség, erkölcsi elvek (jó, legyenek), nyomozati dosszié (dosar penal) előnyt jelent. Kedvezmények: elmehet halászni a Belina-szigetre (Teleorman megyében délen található sziget a román–bolgár határon), heti egy Sinteza Zilei megjelenés (Antena 3-as csatorna ismert politikai talkshow műsora), szégyenpótlék.”

Mint várható volt, a hirdetést rövid idő után levették a weboldalról, de az aradi előtte kiírta ugyanazt a szöveget a Facebook-oldalára. „A hirdetés már nem elérhető. A terméket eladták, örüljünk az eladóval” – olvasható az OLX-en. Mit is lehet mondani? A hirdetés már lejárt (mert kit is érdekel az állam sorsa?), a terméket (országot) már rég eladták, nem maradt hátra más, mintsem gratuláljunk az eladó(k)nak.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'