JelenHaz
Kedd, 2019. december 10., 14.45

Mountain Bike Maraton

A Resicabányai Bike Attack Egyesület szervezésében 2011. augusztus 7-én, Szörényordason kerül megrendezésre a „Banat Mountain Bike Maraton” verseny.

Az országos szintű rendezvényre 400 versenyzőt várnak és persze ezen felül nézőkre is számítanak, akik a vasárnapi verseny előtt már pénteken és szombaton is részt vehetnek rock- és folkkoncerteken.

Az idei, immár hetedik alkalommal megrendezett, országos szintű verseny célja a megmérettetésen túl, a hegyi biciklizés népszerűsítése, a kirándulásra, természetszeretetre való nevelés.

A megmérettetés négy, különböző hosszúságú és nehézségi útszakaszon lesz a Bánsági Farkasvölgye környékén. Profi versenyzőknek egy 80 km-es, amatőröknek egy 50 km-es, azoknak akik ritkábban bicikliznek egy 30 km-es, a teljesen kezdőknek pedig egy 10 km-es könnyebb szakasz lesz. Ráadásul közkívánatra a gyerekeknek is kialakítanak egy versenypályát.

A versenyre augusztus 5-én és 6-án lehet jelentkezni a helyszínen, vagy on-line is fel lehet iratkozni augusztus 4-ig. Részletesebb információk a következő internetes címen kaphatók: www.banatmaraton.ro. Telefonon is lehet érdeklődni: Catalin Gavrila, telefon 0726-187-399.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'