50%-os árzuhanás
Csütörtök, 2019. július 18., 01.29

Munkabiztonsági felügyelő és ingatlanügynök képzés

Fotó: gazetadinvest.ro
Fotó: gazetadinvest.ro

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara újabb szakmai képzéseket indít szeptember végén: munkabiztonsági felügyelőket (SSM,  C.O.R. 325723) és ingatlanügynököket (COR 333401) képeznek ki. A SSM felügyelő tanfolyamot a szeptember 17.–október 5., az ingatlanügynök képzést a szeptember 24.– október 5. időszakban szervezik meg a Regionális Üzletközpontban, hétfőtől péntekig 16–20 óra között.

A munkabiztonsági (SSM) felügyelők feladata az alkalmazottak munkahelyi biztonságának és egészségének a biztosítása. Az alapfokú képzésre középfokú végzettséggel (reál vagy technológia szak), a középfokú képzéshez műszaki posztliceális tanulmányokra van szükség. Az alapfokú képzés 650 lejbe, a középfokú 900 lejbe kerül, kamarai tagoknak 10% kedvezmény. A tanfolyam költségét két részletben is lehet törleszteni.

Az ingatlanügynök-képzés során a résztvevők elsajátítják az ingatlanközvetítés gyakorlati és jogi vonatkozásait, az ingatlan adásvételi szerződések megkötésének előkészítéséhez szükséges iratcsomó összeállítását. Az ingatlanközvetítő tanfolyam végzősei az Európai Unió bármelyik országában vállalhatnak munkát. A 10 napos tanfolyam részvételi díja 650 lej, kamarai tagok 10%-os kedvezményre jogosultak. Mindkét tanfolyam szervezője Cecilia Mateș, tel.: 0256/294-922, e-mail: cmates@cciat.ro.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'