MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 10.02

Nagykikindán toboroztak munkaerőt a temesi cégek

Nagykikindán toboroztak munkaerőt a temesi cégek
Nagykikindán toboroztak munkaerőt a temesi cégek

A LaborNet határon átnyúló uniós pályázat keretében október 23-án és 24-én Munkaerőbörzét szerveztek a vajdasági Nagykikindán. A Temes megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara szervezésében 17 munkaerőhiánnyal küszködő vállalkozás képviselője vett részt a Munkaerőbörzén, de ott voltak a Temesi Munkaerő-foglalkoztató Ügynökség és a Munkaügyi Felügyelőség képviselői is.

A Munkaerőbörze rendkívül sikeres volt, mert több mint 300 munkanélküli és foglalkozás nélküli személy érdeklődött a romániai munkahelyek iránt. A Temes megyei cégek egy része saját költségén vett részt a rendezvényen, mert a jelentkező cégek száma meghaladta a pályázat által biztosított helyek számát.

A LaborNet projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg az Interreg IPA Program Románia–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködés keretében. A pályázat célja megoldást találni az utóbbi időben előállt helyi munkaerőválságra.

További információk kérhetők a 0372-185-285 telefonszámon, a ccoroian@cciat.ro elektronikus postacímen Cristina Coroian HR szakértőtől.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'