Vasárnap, 2019. február 17., 20.46
Szövetkezeti rendszerek és intézmények a gazdák érdekében

Nemzetközi agrárfórum Pécskán

Az Arad Megyei Magyar Gazdák Egyesülete, Pécska Város Polgármesteri Hivatalának és Tanácsának a közreműködésével, folyó év január 19-én, pénteken 11 órától a Hivatal dísztermében agrárfórumot szervez.

A szövetkezeti rendszerek és intézmények a gazdák érdekében tematikával sorra kerülő fórum meghívott előadói: dr. Torda Márta, a Magyar Földművelésügyi Minisztérium Nemzetközi és Kárpát-medencei Kapcsolatok Főosztályának az osztályvezetője; Kocsy Béla, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) külkapcsolati igazgatója; Sebestyén Csaba parlamenti képviselő, a Romániai Magyar Gazdák Egyesületének elnöke; Somogyi Norbert PhD, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) stratégiai főigazgató-helyettese, valamint Kranowszky Nagy Andrea, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Aradi Regionális Irodájának vezetője.

A Magyar Kormány támogatásával sorra kerülő rendkívüli esemény szervezői várják a helybeli és a környékbeli gazdálkodókat, mezőgazdasági szakembereket. 

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: beatrizcx60 / Csütörtök, 2018. január 18., 06.50 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Started untrodden snare project
google maps android street view gosexy android app downloads videos sexy sex smiley emoticons best todo list app android
http://sexgames.android.tobuy.in/?gain.emmalee
browser download app rpg on android top free adult chat web and mobile application development download games 9apps

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'