Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szerda, 2019. november 13., 22.01

Nőért megkéselt fiatalok

Tegnap éjjel egy órakor az 112-es telefonszámon riasztották temesvári rendőrséget, ugyanis az Opera téren sétálók arra lettek figyelmesek, hogy a közeli Modex-parkolóban néhány fiatal komoly verekedésbe keveredett.

A helyszínre két rendőrségi kocsi is kiérkezett, ám a felügyelők csupán két megkéselt fiatalt találtak ott és azok barátait, akik azt nyilatkozták, hogy az 5-6 bajkeverő már eltűnt.

Az ugyancsak hamar helyszínre érkező mentősök orvosi ellátásban részesítették a sebesülteket, majd az Ausztria Házba, illetve a Városi Korházba szállították őket.

Nos, az Ausztria Házba szállított 18 éves temesvári fiú, M. Cristian-Adrian műtétre szorult, mert súlyos vágási sebeket találtak alkarján, Ş. Remus, a városi korházba szállított 19 esztendős páciens sem úszta meg olcsóbban, mert az elsődleges orvosi kezelések után az Arc-Állcsont-Szájsebészeti Klinikára szállították, ugyanis őt arcon szúrta a kés.

Miután a rendőrök kihallgatták a sérültek barátait, rátértek az ellenőrzésekre, így derült ki, hogy az egyik késelő T. Călin-Florian 19 éves temesvári lakos, így meglett verekedés oka is, amely „érzelmi alapon” történt: T. Călin-Florian nem tudott belenyugodni, hogy volt barátnője jelenleg M. Cristian-Adriánnal jár!  

Az ügyben folytatódik a nyomozás, mert a rendőrségnek meg kell találnia a többi támadót is, ugyanakkor a megkéseltek korházban töltött napjai száma függvényében eljárást indítanak az agresszorok ellen.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'