https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Kedd, 2019. szeptember 17., 04.16

Nőnapi buli a nyugdíjasoknál

Nőnapi buli a nyugdíjasoknál
Nőnapi buli a nyugdíjasoknál

Igaz, holnap ünneplik a nőnapot, az Aradi Nyugdíjasok Klubjának a tagjai azonban csütörtök délutánonként szokták tartani az összejöveteleiket, ezért csütörtökön 35-en ünnepelték a szebbik nem társaságbeli képviselőit.

Akik, mint mindig, ezúttal is többségben voltak. A klubélet szervezője, mindenese, Lukács Magda pajkosan mókás, rögtönzött versikében, a férfi-nő viszonyt sokoldalúan ecsetelve, a férfiakkal élcelődve köszöntötte az egybegyűlteket.

Az ünnepi díszbe öltöztetett asztalokra a férfiak minden hölgynek egy-egy csokor hóvirágot, továbbá bort, míg a hölgyek süteményeket hoztak. Társasjátékokkal, tréfákkal emelték a hangulatot, a férfiakat főzési, tésztasütési teendők ismertetésére fogták. Teljesítményüket nőkből álló zsűri értékelte, közben sokat nevetettek, késő estig remekül szórakoztak. A ragyogó arcokból ítélve a klub mindnyájuknak második otthonuk, az együttlét megtartó erőnek bizonyul.

Legközelebb a Sándor és a József nevű kollégákat köszöntik, húsvét táján a klub fennállásának a 15. évfordulóját szeretnék megünnepelni.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'