Péntek, 2018. május 25., 00.22

Nyugdíjas- és Diáknap

Szombaton a Rózsapark nyári színházába várják a nyugdíjasokat
Szombaton a Rózsapark nyári színházába várják a nyugdíjasokat

A Polgármesteri Hivatal május 20-án, szombaton második alkalommal szervezi meg a temesvári Nyugdíjasok Napját. Az rendezvény a jelenlegi polgármester, Nicolae Robu kezdeményezésére született meg, célja a hála, az elismerés kifejezése a szépkorúak iránt, akiknek örömet akar szerezni a városvezetés.

A nyugdíjas nap szombaton 17 órakor verses összeállítással rajtol a Rózsapark nyári színházában. 17 óra 10-kor az ASMT nyugdíjas egyesület Örök ifjúság kórusa, 17 óra 20-kor az ASMT női tánccsoportja lép színpadra. 17 óra 30 és 18 óra 30 között a Timişul folklóregyüttes műsorával kedveskednek a nyugdíjasoknak. 18 óra 30-tól 20 óráig a Pusta Banatului ének- és táncegyüttes szerepel a Rózsapark szabadtéri színpadán. A rendezvény szervezője a Városi Kultúrház.

Idén az egyetemistákra is gondolt a Polgármesteri Hivatal és a Városi Kultúrház, számukra május 25-én Diáknapot szerveznek. A temesvári Diáknegyedben az iskolaév idején 15 000 egyetemista él és tanul.

A Diáknap alkalmából 14–20 óra között nyílt sportrendezvényeket szerveznek, a felszerelést ingyen bocsátják a résztvevők rendelkezésére. 16-tól 17 óráig olvasóprogram lesz a függőágyak zónájában. 17 órától vízipisztoly-csata a 22C otthon előtt. Este koncertekkel mozgósítják a fiatalságot. 21 órától El Nino, 22 órától Grasu XXL-koncert lesz, utána 23 órától tűzijáték. 23 óra után filmvetítések lesznek a C3-as és a C4-es diákotthonok közötti zöldövezetben.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas