50%-os árzuhanás
Szerda, 2019. július 24., 09.54

Orbán Viktor üzenete az erdélyi magyaroknak

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A Fidesz stratégiai szövetséget ápol az RMDSZ-szel. Azért vagyok itt, Erdélyben, hogy Kelemen Hunorral közösen buzdítsuk az itt élő magyarokat arra, hogy vegyenek részt a választásokon, támogassák szavazataikkal az RMDSZ listáját.

A magyar nép több ország területén lakik. Fontos, hogy amikor lehetőség adódik, akkor az összmagyar képviselet is megjelenjen a nemzetközi fórumokon. Akik ezt támogatják, és azt akarják, hogy a magyaroknak erős hangja legyen Európában, azoknak az RMDSZ-re kell szavazniuk!

Arra szeretném biztatni a romániai magyarokat, hogy a kettős állampolgárságtól függetlenül, ezen a választáson az RMDSZ-re adják le szavazataikat!

Stabil szövetség, stratégiai partnerség van az RMDSZ és a Fidesz között. Ezt az európai parlamenti választáson is fenntartjuk. Május 26. számunkra nem csupán politikai kérdés, hanem egyszerre európai és nemzeti ügy is, a magyarság erőpróbája. Bízom benne, hogy lesz erőnk itthon szembeszállni a magyarellenességgel, lesz erőnk Európában megvédeni érdekeinket és értékeinket. Mi egy erős Európát akarunk, ez a jövőnk. Ez a garanciája Erdély fejlődésének. Azért dolgozunk, hogy a reformok része legyen az őshonos nemzeti és etnikai kisebbségek európai szintű védelme.

Május 26-án mutassuk fel közösségünk erejét, hogy sikeresen és büszkén kerüljünk ki a választások után!

#ErősMagyarKépviseletetEurópában


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'