JelenHaz
Péntek, 2020. január 17., 18.29

Pályázat vidék-fejlesztésre

Pályázat vidék-fejlesztésre
Pályázat vidék-fejlesztésre

Az Arad Megyei Környezetvédelmi Hatóság (APM) felhívja a vidékfejlesztési programokban (PNDR 2007-2013) érdekelt magán- és jogi személyek figyelmét, hogy időben érdeklődjék meg a szükséges iratokat és tegyék le a dokumentációt az ügynökség székhelyén.

A finanszírozási kérvény leadásához szükséges egy ún. környezetvédelmi elismervény, melyre több iratot kell csatolni az APM-nél. Ezek a dokumentumok a következők: formanyomtatvány, az APM javasolt modellje utáni műszaki tanulmány, igazolvány a mezőgazdasági terület APIA-hoz való beíratásáról, a tevékenységet igazoló bizonyítvány. A formanyomtatvány és a műszaki tanulmány modelljét meg lehet kapni az APM székhelyén.

Az említett iratokat az APM és a környezetvédelmi gárda megyei ellenőreivel vizsgálják meg, majd, ha minden rendben találtatik, kiadják a kért környezetvédelmi elismervényt. Ezeket az iratokat kérik mezőgazdasági gépek megpályázásához is. Az APM székhelye a Drăgălina utca 16. sz. alatt található, weboldala: http://www.apmar.ro/, telefonszám: 0257 280 996.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'