MOL Winter EVO
Csütörtök, 2019. január 24., 13.31

Pályázatírási képzés

 
2013. április 18., 21.08
Csütörtök

Egész napos pályázatíró képzést szervez az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala (DRI) április 25-én, csütörtökön a Romániai Magyar Demokrata Szövetség nagyenyedi székházában. Az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala idén is közzétette pályázatait, amelyekre május 10-ig pályázhatnak az érdeklődök.

Az intézmény vezetője, Laczikó Enikő államtitkár a képzés céljáról tájékoztatott: „Célunk az érdeklődök ösztönzése és a Hivatal pályázati rendszerének ismertetése, hogy a kisebbségek képviselői minél hatékonyabban tudják felhasználni a rendelkezésre álló forrásokat”. Az államtitkár arról is beszámolt, hogy a Hivatal minden évben támogatja a kisebbségek kulturális megnyilvánulásait és nagy hangsúlyt fektet az etnikumok közötti együttműködésre is. „A nagyenyedi képzés által a résztvevők betekintést nyerhetnek majd pályázatok rendszerébe, megismerkedhetnek a pályázatírás formai követelményeivel és informálódhatnak azokról a kezdeményezésekről, amelyeket Hivatal támogatni tud” – ismertette Laczikó Enikő a képzés jellegét.

A pályázatírási képzés a Szövetség Főtitkársága által 2012 szeptemberében meghirdetett és működtetett Szórványmenedzser szolgálat közreműködésével valósul meg.

(RMDSZ)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'