Vasárnap, 2018. december 16., 11.05
Farsangolás Kisjenő-Erdőhegyen

Páratlan jókedv – oklevéllel, csokoládéval

A Kisjenői Ifjúsági Házban megszervezett farsangzáró mulatságon kicsik és nagyok jól szórakoztak
A Kisjenői Ifjúsági Házban megszervezett farsangzáró mulatságon kicsik és nagyok jól szórakoztak

Az idei tél enyhe volt ugyan, de a tavaszvárás, a farsangolás nem maradhatott el városunkban sem. A Kolping Kisjenő, valamint Groza Dániel plébános úr kezdeményezésére és szervezésében február 17-én, szombaton került sor az idei mulatságra a Katolikus Ifjúsági Házban délelőtt 10 órai kezdettel.

Ft. Groza Dániel plébános köszöntötte a megjelent pedagógusokat, a gyönyörű jelmezekbe öltözött gyermekeket és azok szüleit, hozzátartozóit, majd mindenkinek páratlan jókedvet kívánt, hangsúlyozva, hogy örüljünk egymásnak, örüljünk, hogy együtt lehetünk. Madarász Judit, a Kolping Kisjenő elnöke ismertette a műsorrendet, mindenkinek jó szórakozást kívánva. Az egybegyűltek örömére, Molnár Eszter népdalokat és farsangi dalokat adott elő édesapja, Molnár Márton gitárkíséretével. Ezt követően az Erdőhegyi Általános

Iskola Fáy Szeréna kórusa énekelt, majd következett a jelmezesek bemutatkozása. A gyermekeket Csáki Margit, Gál Éva Gabriella, Hent Annamária, Hotaran Zsuzsanna, Pálfi András, Szilasi Ildikó és Sime Judit pedagógusok kísérték el. A jelenlévők játékokban is részt vehettek, amelyeket Pálfi András tornatanár szervezett meg. A labdás célba dobás idén is nagy sikert aratott, minden betalált labda után édesség járt a versenyzőnek. Az almástáncba bekapcsolódhatott mindenki, az óvódástól a felnőttig. Minden jelmezes felvonuló oklevelet és csokoládét kapott a megjelenésért a Kolping Kisjenő jóvoltából, amelyeket Groza Dániel plébános és Madarász Judit nyújtott át.

Az Erdőhegyi Napközi Óvodában is farsangoltak a legkisebbjeink, óvodások és előkészítősök február 14-én, szerdán. Álarcokat készítettek, amelyeket büszkén viseltek, Hent Annamária, Hotaran Zsuzsanna és Pascu Erzsébet óvónők, valamint Szilasi Ildikó tanítónő felügyelete alatt. A tánc után Erdős Julianna, dadusunk jóvoltából frissen sült fánkot is fogyasztottak.

Köszönjük a Kolping Kisjenő meghívását, a mulatság megszervezését és a vendéglátást! Köszönjük a szülőknek, hogy megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt és együtt szórakoztak gyermekeikkel! Köszönjük, hogy együtt lehettünk! Köszönöm az Erdőhegyi Iskola pedagógusainak, a gyermekek felkészítését, a szervezést, a játékok lebonyolítását és legfőképpen az iskoláért, tanulóikért feláldozott szabadidejüket!

 

Sime Judit


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'