Csütörtök, 2018. április 26., 05.08

Partnereket keres a megye Arad turisztikai felvirágoztatására

Partnereket keres a megye Arad turisztikai felvirágoztatására
Partnereket keres a megye Arad turisztikai felvirágoztatására

A sajtón keresztül hirdette meg az Arad Megyei Tanács, hogy partnereket keres Arad turisztikai felvirágoztatására. A megyei tanács szintjén Arad megye új turizmusfejlesztési stratégiájával kapcsolatban még az idei év elején megszervezett közmeghallgatáson fogalmazódott meg az a gondolat, hogy csak a privát- és a közszféra közötti partnerkapcsolatok révén sikerülhet itthon és külföldön láthatóbbá, vonzóbbá tenni a megyét a turisták számára. Ennek érdekében egy új szervezetet hoznának létre, ehhez keresnek együttműködő partnereket.

Aki szeretne ebbe a projektbe partnerként bekapcsolódni, jelezze szándékát az Arad Megyei Turisztikai Információs Központ info@cniptarad.ro e-mail címén vagy a 0728-116-412-es telefonszámon (munkanapokon 9–17 óra között). Határidő 2017. június 26. (hétfő).  

A fent említett új szervezet statútumát a megyei turisztikai központ székhelyén (Forradalom sugárút 81. sz.) lehet tanulmányozni, 9–17 óra között.

A megyei tanács illetékesei szerint hasonló, a települések turizmusát fellendíteni hivatott, jogi személyiséggel rendelkező szervezetek már működnek Bihar és Nagyszeben területén (a Bihar megyeiről például a http://www.amdbihor.ro/honlapon olvashatnak).


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas