Szerda, 2018. december 19., 17.26
Moziműsor

Pénteken dráma, szombaton vígjáték 3D-ben

Ezen a hétvégén az Arta és a Mosóczy-telepi moziba is várják a filmrajongókat. Pénteken 20 órától az Artában egy román drámát (Pororoca), szombaton 11 órától a Mosóczy moziban egy gyermekkori emlékeket felidéző 3D-s animációs vígjátékot (Snowtime!) vetítenek.

 

Pororoca – 2017-es román filmdráma, 152 perc. A film romániai premierje idén január 19-én volt.

Tudor és Cristina a hétköznapi házaspár életét éli mindenféle aggodalmak nélkül, kivéve azokat, amelyek a gyermekeik – Mária (5 éves) és Ilie (7) – nevelésében és neveltetésében rejlenek. Egy vasárnap reggel Tudor kiviszi a gyerekeket a parkba. Egy figyelmetlen pillanatban Mária eltűnik, Tudor a helyszínen lévő többi szülővel együtt kétségbeesetten keresi a lányt. Harminc perccel később bejelentik a rendőrségen, ettől fogva Máriát hivatalosan is eltűnt személynek nyilvánítják.

A film 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

 

Snowtime! (Hócsata) – 2015-ös kanadai családi animációs film, 80 perc

Hogy szórakoztassák magukat a téli szünidő alatt, egy kis falu gyerkőcei úgy döntenek, megszerveznek egy hógolyó-összecsapást. A tizenegy éves Luke és Sophie vezetik az egymással szemben álló feleket. Sophie és csapata megpróbálja megvédeni a hóerődítményüket Luke támadóitól. Csak egy nyertes lehet, de vajon melyikük kerül ki győztesen a párharcból?


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'