MOL Winter EVO
Csütörtök, 2019. január 24., 12.24

Portugáliába utazhatnak a temesi üzletemberek

Fotó: The Telegraph
Fotó: The Telegraph

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara 2018. április 17–21. között gazdasági missziót szervez Portóba (Portugália). A temesi küldöttség tagjai részt vesznek a Portó–Temesvár testvérvárosi szerződés aláírása alkalmából szervezett eseményen és klasszikus zenei koncerten, ahol román zenészek lépnek fel.

A Kamara lehetőséget biztosít a portugál piac iránt érdeklődő Temes megyei üzletemberek számára, hogy partnereket találjanak Portugália északi régiójában, a mezőgazdaság, a szállítás, a turizmus, a kereskedelem, az ipar, a szolgáltatások és a távközlés területén. A román delegáció tagja lesz a kereskedelmi szakminisztérium képviselője is. A küldöttség tagjai részt vesznek a Portó–Temesvár testvérvárosi szerződés aláírásán és román művészek klasszikus zenei koncertjén.

Részvételi díj kamarai tagoknak 750 euró+áfa/személy, nem kamarai tagok számára 825 euró/személy. A résztvevők számára 5 éjszakai szállást és a Temesvár–München–Portó oda-vissza repülőutat, a gazdasági fórumon való részvétel lehetőségét és a koncertjegyeket biztosítják. Jelentkezési határidő 2018. március 15. További információk és feliratkozások a 0372-185-242-es telefonszámon, a dpop@cciat.ro elektronikus postacímen, kapcsolattartó személy Diana Pop szakreferens.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'