Kedd, 2018. június 19., 17.27

Pót fűtőtestek a szülészeten

Pót fűtőtestek a szülészeten
Pót fűtőtestek a szülészeten

Pót fűtőtesteket szereltek be az Arad Megyei Sürgősségi Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán, mivel ezekben a rettenetes hidegekben az épület elavult fűtésrendszere nem tudja megfelelően felmelegíteni a kórtermeket.

Iustin Cionca megyei tanácselnök mindezt személyesen is megállapította, és sürgősen felszólította a kórház vezetőségét, hogy azonnal találjanak megoldást a problémára, hiszen megengedhetetlen, hogy a csecsemőket kitegyék a megfázásnak – írja közleményben az Arad Megyei Tanács.

„Nagyon odafigyelünk a szülészetre, mivel itt nem csak egy épületről van szó, hanem kisbabák és kismamák ellátásáról, valamint a személyzetről, akik gondoskodnak a beutaltakról. Látogatásomkor azonnali megoldást kértem az intézmény vezetőségétől mind a fűtés, mind pedig a melegvízellátás zavartalan működésére” – nyilatkozta Iustin Cionca.

Az intézkedés eredménye, hogy a szülészeten egyelőre pót fűtőtestekkel is fűtenek, valamint villanybojlereket szereltek még be, hogy elég legyen a meleg víz is.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'