Csütörtök, 2018. június 21., 03.49
Mutass jó példát!

PROGRAMBEMUTATÓ

PROGRAMBEMUTATÓ
PROGRAMBEMUTATÓ

A Nőileg magazin a jó példákat keresi, környezetünk hétköznapi hőseit. Olyan személyeket, akikre büszkék lehetünk, és akikre felnézhetünk értékes tevékenységüknek, példamutató életüknek köszönhetően.

 

A jó példákat körültekintően és hitelesen a közösségek bevonásával találhatjuk meg, ezért olvasóink együttműködésére számítva egy versenyszerű kutatást indítunk. A program címe Mutass jó példát!, amelyre olyan személyek jelölését várjuk, akik nem sikereikkel, közéleti szereplésükkel vagy alkotói tevékenységükkel érdemelnek figyelmet, hanem hétköznapi helytállásukkal.

 

A program 2017 áprilisától 2018 áprilisáig tart.

 

 

A JELÖLÉS FELTÉTELEI

 

A jelölési űrlap kitöltésével történik, amit elektronikusan vagy postai úton kell elküldeni az adott hónapban megjelölt határidőig. Jelölt lehet bármely Erdélyben élő, bármely nemzetiséghez, felekezethez tartozó nő és férfi, akinek a tettei, életmódja figyelmet érdemel. Az ideális jelölt tulajdonságai: becsületes, kitartó, együttműködő, hiteles, nem közszereplő.

 

 

Bármilyen további kérdéssel kapcsolatban keressenek minket a noilegmagazin@gmail.com e-mail címen, illetve a 0745/274 525-ös telefonszámon. 

 

A Mutass jó példát! programban szeptember 11–24. között Brassó, Szeben, Fehér és Hunyad megyékből várjuk a jelöléseket.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'