JelenHaz
Vasárnap, 2019. augusztus 25., 16.19
Új vezetők a CDR Vest élén

Rábólintottak a történelmi belváros rehabilitációs tervére

Sorin Frunzăverde az új elnök
Sorin Frunzăverde az új elnök

Új tagokat és vezetőket választottak be a Nyugati Regionális Fejlesztési Tanácsba (CDR Vest), a szervezet ebben a felállásban fog tovább működni 2008–2012 között.

Az Arad, Temes, Krassó-Szörény és Hunyad megyét koordináló intézmény tagjai a megyei tanácsok elnökei, illetve polgármesterek.

A CDR Vest új elnöke Sorin Frunzăverde, a Krassó-Szörény Megyei Tanács vezetője, alelnöke pedig Nicolae Ioţcu Arad megyei tanácselnök. A szervezet Arad megyei tagjai még Gheorghe Falcă aradi, Iustin Cionca pécskai, illetve Emilia Brăneţ sági polgármesterek.

A szerdán megtartott ülésen a tagok felmérték stratégiailag, majd jóváhagyták az Arad Municípium történelmi belváros rehabilitációjára vonatkozó tervet. Az összesen 54 649 323 lej értékű projekt jóváhagyásáról a továbbiakban értesítik a közmunkaügyi és területrendezési tárcát. A következő lépés a műszaki terv beadása az ADR Vest-nél, ha pedig minden feltételt teljesítenek, a legrövidebb időn belül aláírják a szerződést, és megkezdik a projekt kivitelezését.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'