Csütörtök, 2018. december 13., 03.24

Retro szilveszter a Saragossa Banddel

Retro szilveszter a Saragossa Banddel
Retro szilveszter a Saragossa Banddel

Felejthetetlen koncertekkel, helyi és külföldi sztárokkal, valamint tűzijátékkal búcsúztatják az évet és köszöntik a 2018-as esztendőt idén az aradiak szilveszterén, a show a Polgármesteri Hivatal előtt felállított színpadon lesz – adják hírül a szervezők, a helyi önkormányzat és a Municípiumi Kulturális Központ.

Külföldi sztármeghívott a német Saragossa Band popegyüttes lesz, akik a 70-es, 80-as évek legnagyobb slágereit hozzák az aradi színpadra. Repertoárjukon saját dalok és feldolgozások egyaránt szerepelnek. Néhány ismert slágerük: Big Bamboo (Ay Ay Ay), Zabadak, Rasta Man, Agadou, Aiko, Aiko, Buona sera stb.

December 31-én 22 órakor kezdődnek a koncertek a Városháza előtti téren. Bemelegítőnek fellép a 2014-ben alakult helyi Fantazia nevű rockzenekar, melynek tagjai a Gyermekpalota diákjai. Őket követi hangulatfokozóként Claudia Iuga és George Dancu & Q Band.

Az est fénypontja, a Saragossa Band utolsóként lép színpadra, jó hangulatú, vidám dalaikkal a karibi szigetvilág muzsikáját, életérzését nyújtva a közönségnek, akárcsak egy Boney M.- vagy Gibson Brothers-koncert – ígérik a szervezők.

A látványos tűzijáték idén sem marad el.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'