Szombat, 2018. október 20., 03.04

Retro szilveszter a Városháza előtt

Retro szilveszter a Városháza előtt
Retro szilveszter a Városháza előtt

Felejthetetlen koncertekkel, helyi és külföldi sztárokkal, valamint tűzijátékkal búcsúztatják az évet és köszöntik a 2018-as esztendőt idén az aradiak szilveszterén, a show a Polgármesteri Hivatal előtt felállított színpadon lesz – adják hírül a szervezők, a helyi önkormányzat és a Municípiumi Kulturális Központ.

Külföldi sztármeghívott a német Saragossa Band popegyüttes lesz, amely a 70-es, 80-as évek legnagyobb slágereit hozza az aradi színpadra. Repertoárjukon saját dalok és feldolgozások egyaránt szerepelnek. Néhány ismert slágerük: Big Bamboo (Ay Ay Ay), Zabadak, Rasta Man, Agadou, Aiko, Aiko, Buona sera stb.

December 31-én 22 órakor kezdődnek a koncertek a Városháza előtti téren. Bemelegítőnek fellép a 2014-ben alakult helyi Fantazia rockzenekar, melynek tagjai a Gyermekpalota diákjai. Őket követi hangulatfokozóként Claudia Iuga és George Dancu & Q Band. Az est fénypontja, a Saragossa Band utolsóként lép színpadra, jó hangulatú, vidám dalaikkal a karibi szigetvilág muzsikáját, életérzését nyújtva a közönségnek, akárcsak egy Boney M. vagy Gibson Brothers-koncert – ígérik a szervezők.

A látványos tűzijáték idén sem marad el.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'