MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 16., 18.30

Román–szerb üzletember-találkozó

A kamarák közötti partnerségi szerződés aláírása Fotó: opiniatimisoarei.ro
A kamarák közötti partnerségi szerződés aláírása Fotó: opiniatimisoarei.ro

2017. október 3-án román–szerb üzletember-találkozót tartanak a Temes megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara temesvári székházában. Az üzleti esemény társszervezője a Vajdasági Kereskedelmi és Iparkamara.

Az üzletember-találkozó annak a kamarák közötti partnerségi szerződésnek a napirendjén szerepel, amelyet idén áprilisban írt alá a vajdasági és a Temes Megyei Kereskedelmi Kamara elnöke. A partnerségi szerződés megkötésével a Vajdaság és Temes megye hosszú távú gazdasági együttműködésben gondolkodik, amelynek célja a határon túli befektetések ösztönzése és az üzleti kapcsolatok erősítése. A találkozóra október 3-án 11–14 óra között kerül sor a Temes Megyei Kereskedelmi Kamara székházában. A vajdasági küldöttségben 20 szerbiai cég képviselői vesznek részt, akik Temes megyei partnereket keresnek hosszú távú ipari és kereskedelmi együttműködéshez.

Az üzleti eseményen ingyenes a részvétel, a meghívó felmutatásával. Részletes információk és a részvétel visszaigazolása a 0372-185-285-ös telefonszámon, a sstoianov@cciat.ro elektronikus postacímen, kapcsolattartó személy Stana Stoianov kamarai konzultáns.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'