Csütörtök, 2018. december 13., 03.23

Segíthetnek az állami gondozásban lévő gyermekeken

Segíthetnek az állami gondozásban lévő gyermekeken
Segíthetnek az állami gondozásban lévő gyermekeken

A megyei gyermekvédelmi és szociális igazgatóság (DGASPC) idén is megszervezi a hagyományos adománygyűjtő akcióját az állami gondozásban lévő, az intézmény központjaiban gondozott gyermekek és fiatalok számára. A humanitárius kampány („Trăieşte magia Crăciunului, dăruind!”) célja ruházati cikkeket, tartós élelmiszereket, játékokat, tisztálkodási szereket és egyéb olyan adományt gyűjteni, aminek hasznát vehetik, illetve aminek igazán örülhetnek a hátrányos helyzetben nevelkedő fiatalkorúak, illetve családjaik.

A csomagokat az igazgatóság aradi (December 1. utca, 14. sz.) székházánál kell leadni, bővebb információ a 0749/860-363, 0742/248-722 vagy a 0257/210-055 (131 mellék) telefonszámokon. Az idei kampány mottója: „Mi hiszünk a gyermekekben!”  

A tavalyi kampány során több mint 350 nehéz anyagi körülmények között élő családon, ezen belül több mint 800 gyermeken segítettek.

Az igazgatóság ezúton is szeretné megköszönni partnereinek, a velük együttműködő intézményeknek, cégeknek, alapítványoknak és egyesületeknek az eddigi támogatásokat.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'