Fresh Corner
Szerda, 2019. április 24., 19.33

Segíts felebarátodon

Segíts felebarátodon
Segíts felebarátodon

A Fehér megyei Nemzeti Liberális Párt nagyméretű kampányba kezdett. A Segíts felebarátodon! jótékonysági akció két helyen zajlik. Első színhelye Nagyenyed. Itt az Egészségügyi Ellátó Központ és Szociális Munka Otthonában szervezetek együttműködésével sátrat állítottak, ahol augusztus elseje és tizedike között reggel nyolctól este nyolcig pénzügyi, valamint egyéb hasznos anyagi hozzájárulásban bíznak a lakosság részéről.

A kezdeményező párt Gyulafehérvári Állandó Területi Irodája minden magasabb beosztásban dolgozó tagját arra buzdítja, hogy pénzügyi felajánlásokkal segítse a természeti katasztrófával sújtott terület lakóit. A felajánlásokat mindenki egy Román Kereskedelmi Banknál megnyitott bankszámlaszámra – RO03 RNCB 0005 0015 6949 0001 –, illetve a Vöröskeresztnek erre a célra kialakított számlájára utalhatja át. Egyes honatyák már megtették első felajánlásaikat, személyenként 1000 új lejükről mondtak le.

Mint ismert az utóbbi napok árvizei az ország északi részén hat megyét és százötven települést károsítottak meg, öten meghaltak, tizenhat ezer embert ki kellett telepíteni. Több száz lakás összeomlott és több ezer hektárnyi mezőgazdaságra alkalmas terület a víz alatt van.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'