https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Kedd, 2019. szeptember 17., 03.31

Sikeres nők ültek egy asztalhoz

Gabriella Canonica, a BPW európai koordinálója és Dorina Ardelean aradi elnök
Gabriella Canonica, a BPW európai koordinálója és Dorina Ardelean aradi elnök

Különböző területeken tevékenykedő, sikeres nők ültek egy asztalhoz tegnap a Duna menti üzletasszonyok találkozóján (Danube Net Business Women Forum) az aradi Vasile Goldiş Nyugati Egyetem szenátusi termében.

A Business and Professional Women (üzletasszonyok és szakmailag képzett nők) szervezet ezen a hálózaton belül működik, Aradon is van képviseletük, elnökük Dr. Dorina Ardelean. Az üléseket együtt vezette Gabriella Canonica, a BPW európai regionális koordinálójával.

Az összejövetelt immár harmadik alkalommal szervezik Aradon fontos vezetői szerepeket betöltő nők részvételével, a programok szemináriumokat, vitafórumokat, plenáris üléseket és egyéb témát foglalnak magukba.

Olyan kérdésekre próbáltak választ adni, mint például: milyen egy sikeres üzletasszony, hogyan érvényesülhet, hogyan készíthet minőségi projekteket stb. Minden hölgy a saját területén próbálta példák alapján kiemelni, mennyire fontos egy üzletasszony felkészültsége és hogyan érhet el sikereket vállalkozásaiban. Ezenkívül különböző üzleti területek menedzselését is megvitatták.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: CSAKEGYARADI / Vasárnap, 2008. június 22., 12.23 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Kár, hogy a szerzőnek a a hölgyek mondták meg, ki a sikeres, és nem ő nézett utána, pl.ki menniyvel tartozik az államkasszának. Látva a képet, igencsak elhasznált matrónák ültek ott, akiknek annó Csau idejében is torkukra fegyott a haladás....

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'