JelenHaz
Szombat, 2019. február 23., 17.41
December 1–2. 2017

SÖR-BOR-KUL-TÚRA

 
2017. november 10., 17.57
Péntek

Az évek során több alkalommal is kirándulást szerveztünk magyar közösségünk részére, idén a csíkszentsimoni sörgyárba és a nagyenyedi borospincékhez hívjuk Önöket.  A jövőben pedig más helyekre is szeretnénk eljutni, tágítva látókörünket megismervén új helyeket, történeteket és egyben együtt jól szórakoznánk, dalolgatnánk.

 A kirándulás programja:

Pénteken reggel 6-kor indulunk Székelyföld irányába. Indulás helye Csernakeresztúr, ill. Déva.

13.00-kor az Igazi Csíki Sörgyár látogatása ingyenes belépéssel, sörkóstolással. A sörgyárban lehet ebédelni is, ajánlatuk cipóba rejtett csülök kemencében sütve torma- és fokhagymamártással, korlátlan sörfogyasztással. 

Délután a Szent Anna-tóhóz kirándulunk, a szállás pedig Tusnádfürdőn lesz a Szent Kristóf  Panzióban vacsorával és reggelivel.

Szombaton délelőtt a híres, immár több alkalommal sikeresen megszervezett, szebeni karácsonyi vásárt tekintjük meg, délután pedig Enyeden borkóstolón veszünk részt. Hazaérkezés az esti órákban.

A kirándulás önköltségi áron lett megszervezve, mely tartalmazza a szállítást, a szállást félpanzióval, illetve a borkóstolót. Így a kirándulás ára 220 lej. A sörgyárlátogatás ingyenes, az opcionális ebéd ára pedig 65 lej.

Jelentkezési határidő: november 20.

Szervező: Nisztor István, +40-744-198-744.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'