JelenHaz
Szombat, 2019. február 23., 16.46

Stradivarius Music Nights Vajdahunyadon

Stradivarius Music Nights Vajdahunyadon
Stradivarius Music Nights Vajdahunyadon

Stradivarius Music Nights by the Castle címmel kiemelkedő zenei rendezvényre kerül sor augusztus 30. és szeptember 1. között Vajdahunyad várában.

A koncertsorozatot szerdán Răzvan Stoica hegedű- és Andreea Stoica zongoraművész nyitja meg a hollandiai Stradivarius Kamarazenekarral karöltve, Antonio Vivaldi, illetve Astor Piazzolla Négy évszakját szólaltatva meg. Augusztus 31-én a Duo Colompar & friends (Ştefan Colompar – hegedű, Ana-Maria Colompar – zongora, Alexandru Cena – klasszikus gitár, Darius Darabant – nagybőgő) dzsesszel örvendezteti meg a közönséget.  Szeptember 1-jén, pénteken Răzvan és Andreea Stoica, illetve a Stradivarius Kamarazenekar szólaltatja meg Paganini, Piazzolla, Porumbescu, Chopin, Bazzini műveit.

Valamennyi koncert este 20.30 órakor kezdődik, a huszárvárban (Vajdahunyad várának külső udvarán). Jegyek elővételben a dévai színház jegypénztáránál, illetve a vajdahunyadi turisztikai információs irodában kaphatók.

A vármúzeum vezetősége felhívja a látogatók figyelmét, hogy tekintettel a háromnapos zenei rendezvényre, augusztus 30-án, 31-én és szeptember 1-jén a látogatási idő korábban zárul, az utolsó látogatókat 17.45-kor engedik be a várba. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'