Szombat, 2018. október 20., 11.16

Szakértőket képeznek ki európai források lehívására

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara 2017. október 16–25. között újabb képzést indít Strukturális és kohéziós források lehívásának szakértője címmel (COR 242213). A nagy érdeklődést kiváltó tréningre a Regionális Üzletközpontban (Bd. Eroilor de la Tisa 22.) kerül sor, hétfőtől péntekig 16.30–20 óra között.

A képzés közintézmények, magáncégek és civilszervezetek alkalmazottjait célozza meg, akik európai források felhasználásával szeretnék fejleszteni tevékenységüket. Hasznos a tréning pályázatíró csapatok számára is, akik a tanfolyam során megszerzik a pályázatíráshoz és lebonyolításhoz szükséges kompetenciákat.

A tanfolyam átfogja a finanszírozási források eléréséhez és megszerzéséhez szükséges teljes tematikát, a program típusától függetlenül: finanszírozási programok az európai nem visszatérítendő források megszerzéséhez a vállalat / intézmény fejlesztésére, a támogatás megszerzésének lépései, hogyan kell kitölteni a pályázati űrlapot, az európai alapok hozzáférése és megfelelő felhasználása, mit jelent a vállalkozás / intézmény által egy strukturális alapokból finanszírozott projekt kezelése, szabálytalanságok és csalások az európai finanszírozásban részesülő projektek kidolgozásában és végrehajtásában.

A képzés során közvetlenül a Kérelmezők Útmutatójával dolgoznak a trénerek, akik tanácsokkal szolgálnak a jogi procedúrákat illetően és felelnek a tematikával kapcsolatos kérdésekre.

Részletes információk és jelentkezés a Regionális Üzletközpont 110-es szobájában, vagy a 0256/219-172, 0742-924-344 telefonszámokon, a mmuresan@cciat.roelektronikus postacímen, kapcsolattartó személy Milena Mureșan képzés szervező.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'