MOL Winter EVO
Kedd, 2019. január 22., 03.57

Szerdától nyári–őszi Könnyűipari Szalon

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara a 2018. szeptember 12–16. időszakban szervezi meg a Könnyűipari Szalon nyári–őszi kiadását. Az ötnaposra bővült könnyűipari vásárban közel 60 kiállító várja termelő árakon kínált termékeivel a vásárlókat.

„A Könnyűipari Szalon a Kereskedelmi Kamara legnépszerűbb kiállítása, amelyet évente már 4-5 alkalommal is megszervezünk a Regionális Üzletközpontban – nyilatkozta a sajtónak Aura Culea kiállítás-szervező. – A népszerűségét annak köszönheti, hogy a vásárlók éppen azt kapják, amit szeretnének: könnyűipari termékek bő választékát, mindenki számára elérhető árakon. A nyári–őszi vásár kínálata a megszokott lesz: felnőtt- és gyerek ruha-cipő, bőráruk, fehérneműk, kozmetikumok, ékszerek és naturista termékek. Valamennyi kiállítónk belföldi, lesz egy olyan cég is, amelyik elsősorban lengyel termékeket forgalmaz. Ezúttal sem marad el a hagyományos termékek vására, ahol kézműves tárgyakból és házi édességekből, köztük török különlegességekből válogathatnak a vásárlók.”

A Könnyűipari Szalonba szerdától szombatig 10–20 óra, vasárnap 10–18 óra között várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'