Csütörtök, 2018. december 13., 04.34

Szöges játékszerek

Az enyhe időjárásnak és a téli ünnepek kínálta szabadidőnek köszönhetően az elmúlt napokban benépesültek az aradi parkok, játszóterek. Sok kisgyermekes anyuka látogatott el a mikelakai sportcsarnok környékén elterülő, néhány évvel ezelőtt felújított és átadott parkba is, ahol a játékok állapota katasztrofális, helyenként baleset-, de akár életveszélyes állapotok uralkodnak.

A mellékelt fotót egy kisgyerekes anyuka, hűséges olvasónk készítette, jelezve, hogy biztonságosnak semmiképp nem mondható az említett parkban lévő kis faházikó, melyre előszeretettel mászkálnak fel a kicsik, ahol a képen látható hegyes, kiálló szögekkel találkoznak.

„A kislányom majdnem beletenyerelt kapaszkodás közben. Nem mellékes az sem, hogy a faházikók tetejéről a lécek is hiányoznak, letépték azokat” – írja az anyuka.

Az aradi játszóterek siralmas állapotáról már többször írtunk, az olvasóktól beérkezett panaszokkal rendszeresen a helyi önkormányzathoz fordultunk, ahol következetesen azt a választ kaptuk, hogy utánanéznek a problémának.

Csak ne kelljen valami tragédiának történnie, hogy az utánanézést tettek is kövessék!

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'