Péntek, 2018. szeptember 21., 08.47
Casting a Ioan Slavici Klasszikus Színházban

Tarantino-karaktereket keresnek!

A jövő hét folyamán az aradi Ioan Slavici Klasszikus Színház társulata elkezdi a próbákat egy teljesen új darabbal: George F. Walker kortárs kanadai drámaíró, forgatókönyvíró Bűnöző zseni (Criminal genius) című. A rendező, Antonella Cornici harmadszor dolgozik ezzel a társulattal.

„Amikor felajánlották, hogy újból Aradon rendezzek, több szövegkönyvet hoztam magammal. A színházigazgatóval közösen George F. Walker mellett döntöttünk, hisz ez tűnt a legmegfelelőbbnek az itteni közönség számára. Ez egy fekete komédia á la Tarantino. Egy olyan világ, ahol a karakterek a Pulp Fiction vagy a Kill Bill-karakterekkel hasonlóak. Ezen a vonalon elindulva fogom felépíteni az előadást” – nyilatkozta a darabról a rendező.

A próbafolyamat október 5-én kezdődik, a bemutatóra november második felében kerül sor. Az előadás két női szereplőjének megtestesítőjére meghallgatást szerveznek október 4-én, szerdán 17 órakor a nagyszínház felolvasótermében. Fontos: profi, 23–30 év közötti színésznőket keresnek, jó megjelenésű, kellemes benyomást keltő, jó fizikai állapotban lévő hölgyeket.

Iratkozni a 0257-280 016-os telefonszámon vagy a secretariat@teatrulclasic.ro e-mail címen lehet.

„Ez a társulat nagyon közel áll a szívemhez, és biztos vagyok benne, hogy amit együtt alkotunk, annak nagy sikere lesz. Nem véletlen, hogy ez az egyetlen színház az országban, ahol már kétszer rendeztem” – mondja Antonella Cornici.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'